گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

خشم مسکو از سکوت نهاد‌ها در قبال کشته‌شدن خبرنگاران در غزه

سخنگوی وزارت خارجه روسیه خشم خود را از سکوت سازمان امنیت و همکاری اروپا در قبال کشته شدن خبرنگاران در غزه ابراز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: سازمان امنیت و همکاری اروپا باید در خصوص کشته شدن بیش از ۴۰ خبرنگار در غزه اقدامی انجام دهد.

 

وی در گفتگو با رادیو اسپوتنیک از کمیسیون‌های حمایت از حقوق روزنامه‌نگاران و آزادی بیان که تحت نظارت سازمان امنیت و همکاری اروپا هستند، انتقاد کرد و گفت این نهاد‌ها وظایف خود در حمایت از خبرنگاران را به درستی انجام نداده اند.

 

بر اساس داده‌های مختلف، طی دو ماه گذشته بیش از ۴۰ خبرنگار در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به غزه کشته و بیش از ۱۰ تن دیگر به شدت مجروح شده‌اند.

 

او ضمن ابراز عصبانیت از این شرایط گفت: «آیا شنیده‌اید این نهاد در مورد روزنامه‌نگار خاص یا وضعیت کلی آن‌ها اقدامی انجام دهد؟» و ادامه داد سازمان امنیت و همکاری اروپا فقط به وضعیت در اروپا اهمیت می‌دهد نه در خاورمیانه.

 

او توضیح داد: «در میان کشته‌ها و زخمی‌ها خبرنگارانی از رسانه‌های سازمان امنیت و همکاری اروپا هستند. مهم نیست که خاورمیانه کشته شده‌اند. وحشتناک است که می‌شنویم این اتفاق در داخل مرز‌های سازمان امنیت و همکاری اروپا رخ نداده است، بنابراین مهم نیست که نمایندگان رویترز و اسکای نیوز در آنجا کار می‌کنند. این مهم نیست، می‌توان آن را نادیده گرفت.»

 

پیشتر، مرکز اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد شمار شهدای خبرنگار از آغاز حمله رژیم صهیونیستی به غزه در ۷ اکتبر تاکنون به بیش از ۷۰ نفر رسیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر